Mobilități IV

7 Profesori de la disciplinele tehnice au participat în perioada 1.05.2022 – 7.05.2022 la o mobilitate de formare staff la Wroclaw, în Polonia.

Pe agenda cursului de formare au figurat activități de asistență la ore, mese rotunde – “Strategii pentru dezvoltarea instituțiilor VET”, Rolul stagiului de instruire practică în formarea specialiștilor în domeniul Mecanică, „Abordări moderne în predarea orelor de instruire practică, dezbateri: Alegerea programei opționale -CDL”, ateliere și informări.

În urma acestei mobilități profesorii au primit certificarea cunoștințeor însușite la curs sub forma certificatului Europass.

Rezultatele acestei mobilități sunt:

  • 3 CDL-uri modificate
  • un ghid metodologic
  • 3 lecții demonstrative

Profesorii liceului nostru au avut astfel ocazia să se perfecționeze într-un context european și să intre în contact cu colegi dintr-un sistem de învățământ diferit. Schimbul de bune practici a fost benefic, acesta oferind cadrelor didactice oportunitatea de a se familiariza cu noi metodologii și de a le aplica la orele lor.

Nu a lipsit nici programul cultural, profesorii având ocazia astfel ca și elevii înaintea lor să cunoască îndeaproape tradițiile și obiceiurile poporului polonez.

Pagina de facebook:

https://www.facebook.com/Mai-multe-abilitati-prin-Erasmus-104546904343967/